Brandweer moet inzittende uit auto halen bij ernstig ongeval

Brandweer moet inzittende uit auto halen bij ernstig ongeval

Geplaatst op 2 februari 2023, om 20:50 uur

DE MORTEL – In De Mortel heeft donderdagmiddag een heftige botsing tussen drie auto’s plaatsgevonden op de Bakelseweg. De brandweer werd ingeschakeld om een gewonde inzittende te bevrijden, die vervolgens naar het ziekenhuis is gebracht.

Twee van de betrokken voertuigen raakten zwaar beschadigd door de botsing, die rond 16.20 uur plaatsvond. Eén auto was aan alle kanten ingedeukt en de deuren van een andere auto konden niet meer worden geopend, waardoor de brandweer deze los moest knippen.

Het is op dit moment onduidelijk hoe ernstig de verwondingen van de gewonde zijn en of er nog meer gewonden zijn. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Harrie Gijssels