Motorrijder botst achterop auto en raakt gewond

Motorrijder botst achterop auto en raakt gewond

Geplaatst op 2 februari 2023, om 20:27 uur

EINDHOVEN – Een motorrijder is donderdagmiddag gewond geraakt nadat hij achterop een auto gebotst is aan de Beemdstraat in Eindhoven. De weg lag door de aanrijding bezaaid met brokstukken van de felgroene motor.

Rond 16.35 uur kwamen de twee met elkaar in botsing. De bestuurder van de felgroene Kawasaki motor raakte hierbij gewond. De bumper van de auto kwam gedeeltelijk los door de klap.

De auto stond achter een leswagen te wachten bij het stoplicht. Toen het licht op groen sprong, had de leswagen moeite om weg te komen. Daarom besloot de auto om de leswagen in te halen aan de linkerkant. Helaas zag die vervolgens de motorrijder niet op tijd.

Foto’s: Emergency Response Photographer