Buurt loopt stille tocht voor doodgestoken snackbareigenaar

Buurt loopt stille tocht voor doodgestoken snackbareigenaar

Geplaatst op 3 februari 2023, om 07:00 uur

DEN HAAG – Bewoners van de Haagse Houtwijk lopen vrijdagavond een stille tocht voor de eigenaar van een snackbar die vorige week vrijdag werd doodgestoken.

De tocht begint om 18.30 uur bij wijkcentrum Bokkefort en zal richting de snackbar van het slachtoffer gaan. De afgelopen dagen lag een condoleanceboek in het wijkcentrum, dat hiervoor extra lang geopend bleef. Deelnemers kunnen een witte bloem of witte lampion meenemen.

De steekpartij vond vorige week rond 21.00 uur plaats op de Doctor H.E. van Geldererf in het stadsdeel Loosduinen. Agenten troffen de zwaargewonde man (39) op straat aan. Hulp mocht niet meer baten.

In de nacht hield de politie drie minderjarige verdachten aan. Het gaat om twee meisjes van vijftien jaar oud en een 17-jarige jongen. Ze worden ook verdacht van het slaan en het schoppen van het slachtoffer en zijn vrouw. Het drietal zit vast. De aanleiding is nog “onderwerp van onderzoek”, meldt het Openbaar Ministerie.