Bejaarde man zwaar mishandeld door inbrekers

Bejaarde man zwaar mishandeld door inbrekers

Geplaatst op 29 januari 2023, om 11:45 uur

WILLEMSTAD – De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling aan de Boudewijn Drenkwaartlaan. Een 71-jarige man uit Willemstad werd daar zaterdagavond rond 18.10 dusdanig toegetakeld door twee vermoedelijke inbrekers dat hij ernstig gewond is opgenomen in het ziekenhuis.

Buurtbewoners hadden even na 18.00 uur het idee dat er in een woning werd ingebroken. Ze belden 112, twee mannen, waar onder de 71-jarige man namen polshoogte in een steegje achter het huis waar de inbraak aan de gang zou zijn. Ze stuitten op de twee vluchtende inbrekers. De 71-jarige man werd zwaar door hen mishandeld en vervolgens gingen ze er in een auto vandoor. De politie stelde ter plaatse een onderzoek in, maar de daders zijn nog niet achterhaald.

Tips
Er werd zaterdagavond al een buurtonderzoek gedaan. Dat krijgt zondag een vervolg waarbij ook forensische opsporing wordt ingezet. Mocht u meer informatie voor de politie hebben neem dan contact op via 0900-8844.