Vader en zoon nacht in cel na vechtpartij

Vader en zoon nacht in cel na vechtpartij

Geplaatst op 29 januari 2023, om 12:10 uur

TILBURG – De politie heeft twee Tilburgers van 20 en 45 jaar aangehouden, omdat ze betrokken waren bij een vechtpartij op de Heuvel. Dit gebeurde tijdens de uitgaansnacht van zaterdag op zondag. Het gaat om vader en zoon, beiden hebben de nacht doorgebracht in het cellencomplex.

Rond 2.30 uur was vader verwikkeld in een vechtpartij en bleef de andere partij aanvallen, ook nadat agenten ze uit elkaar probeerde te halen. Toen de 45-jarige man niet luisterde naar aanwijzingen, werd het stroomstoopwapen ingezet. Hierna kon hij aangehouden worden.

Op deze aanhouding kwam de 20-jarige zoon af. Hij gedroeg zich agressief en probeerde meerdere keren door de afzetting heel te komen. Agenten vroegen hem naar huis te gaan en het horecagebied te verlaten. Toen de man dat niet deed is ook hij aangehouden.