Fietser ernstig gewond na botsing met politiemotor

Fietser ernstig gewond na botsing met politiemotor

Geplaatst op 28 januari 2023, om 15:50 uur

UTRECHT – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01.30 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Nobelstraat tussen een politiemotor en een fietser.

Het ongeval vond plaats tijdens een drukke uitgaansnacht. De fietser kwam bij de botsing enkele meters verder op straat terecht en raakte gewond. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De gehele straat werd vervolgens door de politie afgezet met een lint. Enkele personen die aan het stappen waren maakten dit klusje voor de agenten niet eenvoudig. De VOA, verkeer ongevallen analyse, is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht. Rond 04.00 uur werd de straat weer vrijgegeven.

De politie vraagt mensen die het ongeval hebben zien gebeuren contact op te nemen met politie centrum Utrecht.