13-jarige aangehouden na overval

13-jarige aangehouden na overval

Geplaatst op 20 januari 2023, om 10:39 uur

SPIJKERNISSE – De politie heeft donderdagmiddag een 13-jarige jongen uit Spijkenisse aangehouden na een overval rond 16:00 uur op een toko aan de Vondelsingel in Spijkenisse. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie zoekt nog een tweetal verdachten die ook bij de overval betrokken waren. Ook roept de politie getuigen op zich te melden.

Rond 16:00 uur is het raak bij een toko op de Vondelsingel. Drie jongens in zwarte kleding overvallen de zaak en bedreigen het personeel met een groot mes. Direct hierna gaat het drietal ervandoor. De politie maakt een zoekslag en houdt kort erna een 13-jarige jongen uit Spijkenisse aan.

Getuigen gezocht
De politie zoekt nog naar twee andere verdachten. Bent u getuige van het incident geweest? Of heeft u het drietal zien wegrennen en kunt u informatie delen die het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.