Overval op tankstation, politie zoekt man (30) met paarse broek

Overval op tankstation, politie zoekt man (30) met paarse broek

Geplaatst op 18 januari 2023, om 08:26 uur

WESTERVOORT – Het tankstation BP aan Het Ambacht in Westervoort is woensdagochtend overvallen. Hierbij zou gedreigd zijn met een wapen.

Rond 06:15 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer. Hierop zijn meerdere politie-eenheden uitgerukt naar de locatie. Ter plekke heeft een overval plaatsgevonden in de shop van het tankstation. Dit was onder bedreiging van een wapen. Om wat voor wapen het gaat, kan de politie nog niet vrijgeven.

Meteen na de overval werd in de omgeving van het tankstation gezocht in de hoop de dader te vinden. Ook werd het terrein rond het tankstation afgezet.

De politie liet via een Burgernet bericht weten dat ze een verdachte zoeken. Het gaat om een man van rond de 30 jaar met een klein brilletje, draagt zwarte kleding en een paarse broek. Ook heeft de dader zwart met witte schoenen aan en had hij een leren tas bij zich. Wie de man heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met 112.

Foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink