Gewonde bij steekpartij, twee verdachten voortvluchtig

Gewonde bij steekpartij, twee verdachten voortvluchtig

Geplaatst op 18 januari 2023, om 22:15 uur

STADSKANAAL – Op de Biesboschlaan in Stadskanaal heeft woensdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Een 20-jarige man uit Stadskanaal raakte hierbij gewond.

Rond 19:00 uur kwam de melding van de steekpartij binnen bij de meldkamer, waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Ter plekke wilde volgens een buurman twee personen iets kopen van het slachtoffer, maar daarbij ontstond een conflict. Het slachtoffer werd hierbij meerdere malen gestoken en is naar het ziekenhuis overgebracht.

Er is nog niemand aangehouden. ‘We zijn op zoek naar meerdere verdachten, die er mogelijk in een donkerkleurige auto vandoor zijn gegaan in onbekende richting’, schrijft de politie.

Heeft u iets gezien in de omgeving? Heeft u tips? Of heeft u mogelijk beelden van een deurbelcamera waarop iets verdachts te zien is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.