Man neergeschoten in parkeergarage

Man neergeschoten in parkeergarage

Geplaatst op 17 januari 2023, om 07:54 uur

AMSTERDAM – Bij een schietpartij in Amsterdam is maandagavond een gewonde gevallen. Rond half elf vond de schietpartij plaats in een parkeergarage aan de Hakfort. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, zijn opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer, een man, is naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De politie heeft bij de Hakfort een jongeman aangehouden. Hij heeft speciale zakken om zijn handen gekregen om sporen niet te verliezen en is naar het politiebureau overgebracht. De Forensische Opsporing is een onderzoek gestart en is alle sporen aan het veilig stellen.

In de parkeergarage zijn diverse sporen veilig gesteld. Meerdere hulzen zijn aangetroffen en ook een losse tand lag op de grond, deze heeft de politie bij bordje 1 op de foto gezet waarna deze is veilig gesteld.

Foto’s: Michel van Bergen