A27 wederom dicht voor politieactie door verward persoon

A27 wederom dicht voor politieactie door verward persoon

Geplaatst op 17 januari 2023, om 08:10 uur

HOLLANDSE RADING – De A27 bij Hollandse Rading is maandag op dinsdagnacht lang dicht geweest vanwege een politieactie. In beide richtingen werd de snelweg afgesloten.

Op het viaduct bij Weg van ‘s-Graveland naar de Vuursche boven de A27 zat een persoon welke mogelijk verward was. Daarom werd de snelweg afgesloten en schakelde de politie de hulp in van het Quick Response Team van de brandweer en van onderhandelaars. Ook een arrestatieteam werd opgeroepen.

Het persoon kon uiteindelijk door de politie overgehaald worden zich over te geven aan zijn zorgverleners. De snelweg kon daarna weer worden vrijgegeven.

Vrijdagavond werd de A27 en het spoor tussen Hilversum en Utrecht ook al afgesloten vanwege een verward persoon. Dit persoon werd uiteindelijk op hetzelfde viaduct aangetroffen. Het is niet duidelijk of het hier weer om dezelfde persoon gaat.

Foto´s: Persbureau Heitink