Voetganger overlijdt na aanrijding op Provincialeweg

Voetganger overlijdt na aanrijding op Provincialeweg

Geplaatst op 17 januari 2023, om 09:28 uur

BIDDINGHUIZEN – Maandagavond heeft er een tragisch ongeval plaatsgevonden op de Harderbosweg (N306) in Biddinghuizen. Een voetganger is na het ongeval overleden. Dit heeft de politie dinsdagochtend bevestigd.

Het ongeluk vond rond 23.00 uur plaats. Volgens de politie reed een automobilist in de richting van Biddinghuizen toen hij in de buurt van de camping aan de Harderbosweg een voetganger zag lopen. De automobilist kon de voetganger niet meer ontwijken en hierdoor kwam het tot een aanrijding. Het slachtoffer is vlak na het ongeval overleden.

Om de omstandigheden van het ongeluk te achterhalen is de weg voor een deel afgesloten voor het doen van sporenonderzoek.