Hulpdiensten halen man uit water en beginnen met reanimatie

Hulpdiensten halen man uit water en beginnen met reanimatie

Geplaatst op 16 januari 2023, om 07:53 uur

AMSTERDAM – In de nacht van zondag op maandag is een man langs de Geldersekade in Amsterdam aangetroffen in het water. Hulpdiensten haalden de man ter hoogte van de Prins Hendrikkade op de kant en startten direct reanimatie.

Brandweerduikers gingen te water om de man te redden en brachten hem naar de kant. Het is nog onduidelijk hoe de man te water is geraakt en hoe lang hij al in het water lag.

De ambulance bracht de man vervolgens naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie onderzoekt nu de omstandigheden rondom het incident en het is nog onbekend of er sprake is van een verdachte situatie.

Foto’s: Inter Visual Studio