UPDATE: Drie doden en drie gewonden door aanrijding met spookrijder

UPDATE: Drie doden en drie gewonden door aanrijding met spookrijder

Geplaatst op 16 januari 2023, om 00:26 uur

PRINSENBEEK – Door een aanrijding op de A16 ter hoogte van Prinsenbeek (Noord-Brabant) zijn drie doden gevallen, meldt de politie. Volgens de politie kwam een spookrijder in aanrijding met een ander voertuig.

Nog eens drie mensen zijn gewond geraakt. Daarnaast zou ook een hond zijn overleden. De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd een traumahelikopter ingezet.

De weg werd ter plaatse afgezet en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Rond 06.00 uur maandagochtend meldde de ANWB dat de rijstroken in beide richtingen weer geopend waren. Vanwege de ernst van het incident krijgen de betrokken hulpverleners nazorg aangeboden.

De politie verwacht in de loop van maandag meer te kunnen zeggen over wat zich heeft afgespeeld.