Tweede keer voertuig te water door vandalisme langs de A12

Tweede keer voertuig te water door vandalisme langs de A12

Geplaatst op 14 januari 2023, om 16:33 uur

BENNEKOM – Aan de Parklaan in Bennekom is door vandalisme zaterdagmiddag opnieuw een ongeval. Eerder was het in de nacht van vrijdag op zaterdag ook al raak. Ook toen belandde er een auto in het water.

Rond 15:50 uur gebeurde het ongeluk. Even daarvoor zag een omstander dat er een bestuurder van een blauwe Opel het hek aan de kant aan het schuiven was. Doordat de afzetting weg is kunnen automobilisten in de war raken om het te vergelijken met een oprit naar de A12 richting Arnhem. De bouwput staat vol met water door de hoeveelheid regen de laatste dagen.

Een vrouw en een man zijn uit de auto zijn met hulp van de brandweer uit de auto gehaald. Ze raakte niet gewond maar zijn flink geschrokken. De politie doet verder onderzoek naar de zaak, omdat door vandalisme ongevallen gebeuren.

foto’s: William Harthoorn