Man ernstig gewond door uitgaansgeweld

Man ernstig gewond door uitgaansgeweld

Geplaatst op 11 januari 2023, om 11:35 uur

TERNEUZEN – Een jonge man die het voor zijn vriendin opnam, in de nacht van 14 op 15 oktober 2022 in het uitgaansleven van Terneuzen, moest dat met grof geweld bekopen. Vijf mannen sloegen en schopten op de man in, ook toen hij al weerloos op de grond lag.

Mede omdat het slachtoffer doelbewust tegen het hoofd werd getrapt, ziet de politie deze zaak als een poging tot doodslag. Er zijn sinds het incident drie verdachten aangehouden en naar twee anderen is de politie dus nog op zoek. U ziet hen op de beelden hieronder.

Kenmerken verdachten
Een van de nog gezochte mannen heeft het slachtoffer van achteren tegen de benen geschopt, waardoor hij viel, en een aantal keren tegen diens hoofd en lichaam. Deze verdachte heeft een donkere huidskleur en leek die nacht dreadlocks te hebben onder zijn muts.

De tweede nog onbekende verdachte lijkt wat ouder dan dan de andere man. Hij is brildragend en heeft een buikje. Deze man heeft tijdens de mishandeling een tijdje staan kijken, maar heeft wel ook een schop uitgedeeld.

Help de politie
Het gewelddadige incident speelde zich af op de Nieuwstraat in het centrum van Terneuzen, rond 04.10 uur die zaterdagochtend 15 oktober. De verdachten zijn even later ook gefilmd toen ze over de Noordstraat liepen.

Wie herkent (een van) de nog gezochte verdachten?
Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000