Bakker raakt gewond na worsteling met overvaller

Bakker raakt gewond na worsteling met overvaller

Geplaatst op 11 januari 2023, om 11:50 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Bij een overval op een bakkerij aan het Slotplein raakte woensdagmorgen een medewerker bij een worsteling met zijn overvaller gewond. Er werd niets buit gemaakt. De politie spreekt graag met getuigen.

Een zwart geklede man kwam even voor 07:00 uur de bakkerij binnen en bedreigde de aanwezige bakker. Waarmee wordt onderzocht. Bij de worsteling die erop volgde raakte de bakker gewond. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. De overvaller vluchtte zonder buit. Direct startten agenten een onderzoek in de omgeving, maar konden nog niemand aanhouden.

Was u getuige, heeft de u de overvaller zien wegrennen? Of heeft u andere informatie? Laat het de politie weten. Dat kan ook anoniem.