94-jarge vrouw overvallen door ‘klusjesman’

94-jarge vrouw overvallen door ‘klusjesman’

Geplaatst op 11 januari 2023, om 12:20 uur

VLAARDINGEN – Een 94-jarige vrouw werd woensdagmorgen in haar woning aan de Sportlaan overvallen door een nog onbekende man. Ze raakte gelukkig niet gewond, maar is uiteraard enorm geschrokken. De politie spreekt graag met getuigen.

Even over 09:30 uur belde een man aan en deed zich voor als medewerker van een waterbedrijf. Omdat er lekkage zou zijn, moest hij de waterleiding controleren. Hij duwde de bejaarde vrouw vervolgens opzij en doorzocht haar huis. Hij vertrok korte tijd later met een nog onbekende buit, de bewoonster ongelooflijk geschrokken achterlatend. Toegesnelde agenten troffen de man helaas nog niet in de omgeving aan.

Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u camerabeelden? Laat het de politie weten. Dat kan ook anoniem.