Gevonden lichaam in water blijkt vermiste Barbara Duijts (42) te zijn

Gevonden lichaam in water blijkt vermiste Barbara Duijts (42) te zijn

Geplaatst op 6 januari 2023, om 10:20 uur

ZEEWOLDE – Het lichaam wat donderdagmiddag 5 januari in het water bij een haven nabij Zeewolde werd aangetroffen, blijkt het lichaam van de vermiste Barbara Duijts uit Bunschoten te zijn. Dat maakte de politie vandaag bekend.

Sinds dinsdag 3 januari was de politie op zoek naar de 42-jarige Barbara Duijts. Zij was voor het laatst gezien op een kajuitboot aan de Havenstraat in Bunschoten-Spakenburg. Donderdag 5 januari werd haar stoffelijk overschot gevonden in het water nabij Zeewolde. De politie stelt een onderzoek in naar haar overlijden.

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen die Barbara Duijts nog gezien hebben sinds haar vermissing dinsdag 3 januari en het moment van haar vondst in het water van Zeewolde. U kunt bellen via 0900-8844.

LEES OOK: Dode aangetroffen in water na korte zoekactie

Foto’s: Persbureau Heitink