Flinke schade bij woningbrand, niemand gewond geraakt

Flinke schade bij woningbrand, niemand gewond geraakt

Geplaatst op 6 januari 2023, om 10:40 uur

EINDHOVEN – Bij een appartementencomplex aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven is vannacht brand uitgebroken in een keuken.

Het vuur ontstond in de keuken van het betreffende appartement en sloeg vervolgens over naar de afzuigkap. De brandweer kwam snel ter plaatse en wist het vuur te blussen, maar niet voordat de keuken behoorlijk was beschadigd. Ook het plafond en de afzuigkap moesten worden opengemaakt om te controleren of het vuur zich niet verder had verspreid.

Hoewel het vuur snel onder controle was, heeft de rook- en roetschade zich wel flink uitgebreid. De bewoners van het appartement kunnen vanwege deze schade vannacht niet in hun woning blijven en zullen daarom opgevangen worden door de salvage.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan.