Winkeldief slaat medewerker van een supermarkt met fles op hoofd

Winkeldief slaat medewerker van een supermarkt met fles op hoofd

Geplaatst op 6 januari 2023, om 11:00 uur

BREDA – Een medewerker van een supermarkt aan de Oude Vest is donderdagavond door een winkeldief met een flesje op zijn hoofd geslagen. De verdachte, een 34-jarige Bredanaar, werd door het slachtoffer en een collega achtervolgd en uiteindelijk door de een motorrijder van de politie in de omgeving aangehouden.

Een medewerker zag donderdag 5 januari jl. omstreeks 20.45 uur dat een man in de winkel twee flesjes Sinas in zijn tas stopte. Bij de kassa rekende de klant echter alleen een emballage bon af. Buiten sprak de medewerker de man daarover aan. De winkeldief haalde daarop direct uit met zijn rechterhand waarin hij een van de gestolen flessen hield en sloeg daarmee de aangever tot twee keer toe op het hoofd.

Vlucht
De dief vluchtte vervolgens richting het Nonnenveld achtervolgd door het slachtoffer en een collega. Ondertussen werd 112 gebeld. De verdachte is uiteindelijk door een motorrijder van de politie op het Bolwerk aangehouden. Hij is vastgezet. Het slachtoffer hield een duizelig en kloppend gevoel aan de aanval over.