18-jarige verdachte aangehouden voor doodsteken leeftijdsgenoot

18-jarige verdachte aangehouden voor doodsteken leeftijdsgenoot

Geplaatst op 4 januari 2023, om 17:18 uur

BLADEL – Op zaterdagmiddag is er bij een woning aan de Van Disselstraat in het Brabantse Bladel een 18-jarige man het slachtoffer geworden van een dodelijke steekpartij. Hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen en hebben geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar helaas mocht dit niet baten en overleed de man op de plek waar hij was aangetroffen.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatsen en begonnen onmiddellijk met een reanimatiepoging. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

De politie is direct een onderzoek gestart en heeft op basis van de eerste bevindingen een 18-jarige verdachte aangehouden. Het onderzoek naar deze steekpartij is nog steeds aan de gang en de politie hoopt getuigen te vinden die informatie kunnen geven over de gebeurtenissen van zaterdagmiddag.

LEES OOK: UPDATE: Jongeman (18) doodgestoken bij woning

Foto’s: Rico Vogels