Motorrijder gereanimeerd na eenzijdig ongeval

Motorrijder gereanimeerd na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 4 januari 2023, om 17:25 uur

DEN BOSCH – Woensdagmiddag is op het industrieterrein de Brand in Den Bosch een motorrijder gereanimeerd door omstanders.

Het incident vond plaats rond half drie bij de ingang van het terrein. Ambulances, politievoertuigen en een traumahelikopter zijn ter plaatse gekomen en hebben het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De ingang van het terrein was enige tijd afgesloten voor verkeer.

Volgens een woordvoerder van de politie ging het om een verkeersongeval, maar het is niet uit te sluiten dat de motorrijder onwel is geworden en daardoor ten val is gekomen. Het was in ieder geval een eenzijdig incident waarbij geen andere personen waren betrokken. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het incident.

Foto’s: Bart Meesters