UPDATE: Jongeman (18) doodgestoken bij woning

UPDATE: Jongeman (18) doodgestoken bij woning

Geplaatst op 31 december 2022, om 16:12 uur

BLADEL – Op zaterdagmiddag is er bij een woning aan de Van Disselstraat in Bladel (Noord-Brabant) een 18-jarige man overleden na een steekpartij.

Hulpdiensten zijn ter plaatse onmiddellijk begonnen met reanimatiepoging. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Echter mocht de hulp niet baten en overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen.

Aanvankelijk meldde de politie dat het steekincident in een woning aan de Van Dissellaan in Bladel had plaatsgevonden. Na onderzoek bleek dat niet het geval: de steekpartij was buiten. “De woning waarbij het slachtoffer is aangetroffen staat dan ook los van het steekincident en het slachtoffer”, aldus de politie op Twitter.

Foto’s: Rico Vogels