Man onder invloed ramt woning en probeert weg te rijden

Man onder invloed ramt woning en probeert weg te rijden

Geplaatst op 1 januari 2023, om 12:20 uur

VELDHOVEN – Op de Zandoerleseweg in Veldhoven was het zondagochtend ronduit hectisch toen een chauffeur van een personenauto zich tegen de gevel van een woning reed. De vrouw des huizes was geschrokken en ging kijken wat er aan de hand was. Toen ze naar de voorkant van haar woning liep, zag ze een man in een auto die nog probeerde weg te rijden.

Toen de politie arriveerde, bleek de chauffeur zeer agressief te zijn en had hij nog een fles bier in zijn hand. De man is geboeid aan de brancard afgevoerd naar het ziekenhuis onder politiebegeleiding.

Het bleek dat de man vanuit richting Veldhoven naar Knegsel reed, maar van de weg was geraakt. Hij was door de struiken, over het voetpad, via de oprit en tuin naar de woning gereden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.