Mannen langer vast vanwege dode vrouw in woning Rotterdam

Mannen langer vast vanwege dode vrouw in woning Rotterdam

Geplaatst op 29 december 2022, om 17:30 uur

ROTTERDAM – Twee mannen die vorige week zijn aangehouden in verband met een overleden Letse vrouw in een Rotterdamse woning, blijven nog twee weken vastzitten. Het gaat om een 19-jarige en een 27- jarige man, allebei Lets. Het staat nog altijd niet vast of er sprake is van een misdrijf bij het overlijden van de vrouw, maar “het vermoeden van een misdrijf is inmiddels zodanig dat de twee mannen die ten tijde van haar overlijden bij haar in de woning waren zijn aangehouden”, aldus politie.

Op zondag 18 december werd het alarmnummer gebeld omdat de 35-jarige vrouw onwel was geworden. Toen de hulpdiensten bij de woning aan de Wevershoekstraat in Rotterdam-Charlois aankwamen, bleek dat ze al was overleden. De twee mannen waren bij de vrouw in de woning, zij werden een paar dagen later aangehouden.

Het politieonderzoek naar de dood van de vrouw is nog bezig.

LEES OOK: https://112nederland.nl/2022/12/22/twee-aanhoudingen-na-vondst-dode-vrouw-in-woning/