Twee aanhoudingen na vondst dode vrouw in woning

Twee aanhoudingen na vondst dode vrouw in woning

Geplaatst op 22 december 2022, om 18:56 uur

ROTTERDAM – De politie heeft twee mannen aangehouden in een onderzoek naar een dode vrouw die afgelopen zondag werd gevonden in een huis in Rotterdam. Volgens de politie zijn er “diverse aanwijzingen” die kunnen wijzen op een misdrijf.

Zondagochtend rond 11.00 uur werd het alarmnummer gebeld omdat de 35-jarige vrouw uit Letland onwel was geworden. Toen de hulpdiensten bij de woning aan de Wevershoekstraat in Rotterdam-Charlois aankwamen, bleek dat de vrouw al was overleden.

“Het vermoeden van een misdrijf is inmiddels zodanig dat de twee mannen die ten tijde van haar overlijden bij haar in de woning waren zijn aangehouden”, aldus de politie. Het gaat om een 19-jarige man en een 27-jarige man, allebei ook met de Letse nationaliteit.

Door: ANP