Hulpdiensten treffen lichaam van dode man aan na woningbrand

Hulpdiensten treffen lichaam van dode man aan na woningbrand

Geplaatst op 22 december 2022, om 19:07 uur

ROCKANJE – In een woning aan de Haverveld in Rockanje is donderdagochtend het lichaam van een dode man aangetroffen.

Rond 11:45 uur werden de hulpdiensten een melding dat er zwartgeblakerde ramen te zien waren in de betreffende woning. Volgens de brandweer is er daadwerkelijk brand geweest, maar het vuur was uit zichzelf weer uitgegaan. In de woning werd later het lichaam van de man aangetroffen. Het is onduidelijk of de overleden man de bewoner is van de woning.

De politie geeft aan onderzoek te doen naar het ontstaan van de brand. Ook wordt onderzoek verricht naar hoe de man om het leven is gekomen. ‘We zien in ieder geval geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf’, meldt de woordvoerder aan Rijnmond Nieuws.