Vrouw (51) overleden bij aanrijding met 88-jarige

Vrouw (51) overleden bij aanrijding met 88-jarige

Geplaatst op 27 december 2022, om 15:03 uur

EDE – Op dinsdagochtend 13 december was er een ernstig verkeersongeval op de kruising van de Stationsweg en de Prins Bernhardlaan in Ede. Een 51-jarige vrouw op een fiets raakte zwaargewond bij de aanrijding en is in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen.

Dat meldt De Gelderlander dinsdagmiddag. Een 88-jarige vrouw uit Bennekom wordt verdacht van het veroorzaken van het ongeluk. De vrouw zat achter het stuur van haar auto op het moment van de aanrijding.

Een traumahelikopter was ingevlogen om zo snel mogelijk medische hulp te verlenen aan het slachtoffer, dat vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De omstandigheden van het ongeluk zijn nog onduidelijk en het onderzoek is nog aan de gang.

Zodra het onderzoek is afgerond, zal de politie een proces-verbaal opmaken en het dossier naar het Openbaar Ministerie sturen. De officier van justitie zal dan beslissen of de 88-jarige vrouw vervolgd zal worden.