Moeder tijdens kerst thuis is doodgeschoten in bijzijn kinderen

Moeder tijdens kerst thuis is doodgeschoten in bijzijn kinderen

Geplaatst op 27 december 2022, om 14:50 uur

ROTTERDAM – De buurt van de Treek in Rotterdam-Zuid is geschokt door het nieuws dat hun buurvrouw gisteren dood werd aangetroffen in haar woning. Het is nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is, maar het is bekend dat de vrouw, een Rotterdams-Antilliaanse moeder van vijf kinderen, is omgebracht met een vuurwapen.

Volgens de buren tegenover Rijnmond was de vrouw een paar weken eerder bedreigd door haar partner en had ze zich daarom twee weken verstopt. De kinderen zouden ook af en toe middelen krijgen om stil te zijn.

De buurt van de Treek is een hechte buurt waar mensen dicht bij elkaar wonen en elkaar goed kennen. Als er zo’n heftige gebeurtenis plaatsvindt, raakt dat de hele buurt. Veel buurtbewoners hebben de afgelopen nacht slecht geslapen vanwege het nieuws.

De buurtbewoners vermoeden dat de man de vrouw de afgelopen tijd heeft geïsoleerd. Volgens enkele buurtbewoners werd de vrouw ook wel eens geslagen door haar partner. Vorige week verscheen ze opeens weer op haar thuisadres aan de Treek. Toen ze werd gevraagd waarom ze weer thuis was, zei ze dat ze geen keus had.

In de nacht van eerste op tweede kerstdag is de man door de politie opgepakt in Rotterdam-Zuid. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw.

Foto’s: JB Media