Motoragent en scooterrijder onderuit na achtervolging

Motoragent en scooterrijder onderuit na achtervolging

Geplaatst op 27 december 2022, om 15:42 uur

AMSTERDAM – Dinsdagmiddag heeft er op de Vlaardingerweg in Amsterdam Nieuw-West een achtervolging plaatsgevonden tussen een motoragent en een scooterrijder. Hierbij is de motorrijder en de scooterrijder ten val gekomen.

De achtervolging werd ingezet nadat de bestuurder van de scooter niet wilde stoppen voor het niet hebben van een kentekenplaat. Het ongeluk gebeurde op een rotonde ter hoogte van de Overschiestraat, waarbij zowel de motoragent als de scooterbestuurder onderuit gingen.

Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie heeft het gebied rond het ongeluk afgezet om het onderzoek van de verkeersongevallenanalyse (VOA) te laten plaatsvinden. Het is op dit moment nog onduidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Inter Visiual Studio