Een van de drie doden bij zware crash blijkt 7-jarig meisje

Een van de drie doden bij zware crash blijkt 7-jarig meisje

Geplaatst op 26 december 2022, om 18:03 uur

ROTTERDAM – Een van de drie doden die maandagochtend Tweede Kerstdag vielen bij een zware crash op de kruising van een afrit van de A15 met de Groene Kruisweg in Rotterdam-Zuid is een 7-jarig meisje. Dat meldt de politie aan het eind van de middag.

De andere slachtoffers zijn een 35-jarige vrouw uit Spijkenisse, een 36-jarige man uit Helmond en een 7-jarig meisje uit Spijkenisse. Een vierde persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en hij is later aangehouden. Dit is een 28-jarige man uit Den Haag. Hoe de voertuigen met elkaar konden botsen, is nog niet bekend. Dat onderzoekt de politie nog.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het incident. De plek waar het ongeluk plaatsvond was daarvoor urenlang afgesloten.

Foto’s: JB Media