Kind (14) overleden aan verwondingen na ernstig ongeval door alcoholmobilist

Kind (14) overleden aan verwondingen na ernstig ongeval door alcoholmobilist

Geplaatst op 26 december 2022, om 16:07 uur

OSS – Een zwaar verkeersongeval in Oss heeft zondagnacht geresulteerd in de dood van een 14-jarig kind. Het kind was een van de drie kinderen, tussen de 8 en 14 jaar oud, die op de achterbank van een auto zaten die werd aangereden door een andere auto met twee mannen van 18 jaar oud uit Megen en Berghem.

De ouders van de kinderen raakten ook lichtgewond bij het ongeluk. De mannen die verantwoordelijk waren voor het ongeval hadden te veel alcohol op en zijn aangehouden voor het veroorzaken van een ongeluk met letsel.

In totaal raakten zeven mensen gewond bij het ongeval op de kruising van de Megensebaan en de Singel 1940-1945. De politie onderzoekt nog wie van de twee mannen achter het stuur zat op het moment van het ongeval.

Foto’s: Meesters Multi Media