Twee personen aangehouden door arrestatieteam nadat man met jachtgeweer over straat loopt

Twee personen aangehouden door arrestatieteam nadat man met jachtgeweer over straat loopt

Geplaatst op 25 december 2022, om 11:34 uur

BIERVLIET Het arrestatieteam van de politie is zondagochtend ingezet bij een incident aan de Gentsestraat in Biervliet, meldt Omroep Zeeland.

Meerdere leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) zijn eerste kerstdag ingezet voor een incident in een straat. De straat is groots afgezet door de politie en een ambulance staat stand-by. Een politiehelikopter cirkelde langere tijd boven het dorp.

De politie liet rond 12:00 uur weten dat ze vanochtend om 08:30 uur een melding hadden binnengekregen dat er een man met een lang wapen over straat liep. Hierop vielen leden van de DSI de woning binnen en hebben twee personen aangehouden. In de woning werd ook het ‘lange wapen’ aangetroffen en in beslag genomen.

Foto ter illustratie