Mysterieuze verdwijning Nadia: ongeluk door gladheid niet uitgesloten

Mysterieuze verdwijning Nadia: ongeluk door gladheid niet uitgesloten

Geplaatst op 23 december 2022, om 11:25 uur

HEERLEN – De verdwijning van Nadia Weertman uit Heerlen (Limburg) blijft een raadsel. De 28-jarige vrouw is al één week spoorloos en de politie heeft tot nu toe geen aanwijzingen gevonden die wijzen op een misdrijf. In plaats daarvan gaat men er momenteel vanuit dat Nadia er zelf voor heeft gekozen om te vertrekken, hoewel andere scenario’s niet uitgesloten worden.

 Zie ook: Vermiste Nadia (28) na acht dagen in goede gezondheid gevonden

Er wordt intussen met behulp van drones en speurhonden naar Nadia gezocht en flyers met haar foto worden uitgedeeld in Heerlen en de omgeving. De politie in Limburg krijgt veel telefoontjes van media en bezorgde inwoners en heeft daarom een familierechercheur ingeschakeld om het contact met de familie te onderhouden.

Op dit moment is het zelfs onduidelijk wanneer Nadia voor het laatst gezien is, wat het zoeken naar haar nog moeilijker maakt. De politie is momenteel bezig met het opstellen van een tijdlijn om meer duidelijkheid te krijgen, maar door de grote media-aandacht krijgt men zoveel tips binnen dat ze niet allemaal kunnen worden verwerkt.

Hoewel een misdrijf momenteel het minst waarschijnlijke scenario is, sluit de politie andere mogelijkheden, zoals een noodlottig ongeval, niet uit. De familie maakt zich zorgen en de politie begrijpt dat er veel aandacht voor de verdwijning is. Zij beschouwen het zelf ook als een urgente vermissing en doen er alles aan om Nadia te vinden.

LEES OOK: Nadia (28) nu één week spoorloos, gevonden lichaam niet van haar