VIDEO: Overvaller kleed zich te vroeg om, wie herkent hem?

VIDEO: Overvaller kleed zich te vroeg om, wie herkent hem?

Geplaatst op 23 december 2022, om 11:45 uur

EINDHOVEN – In het onderzoek naar de overval op een Kruidvat-filiaal in Eindhoven lijkt een meevaller te zitten. De vermoedelijke dader is waarschijnlijk verderop in de wijk gefilmd. Maar nu zónder de vermomming waarmee hij eerder al op beeld verscheen.

De overvaller werd door camera’s vastgelegd, op woensdag 26 oktober 2022 tegen 14.30 uur, toen hij naar de winkel aan het Franz Leharplein liep. Ook de overval is gefilmd; te zien is hoe hij een 16-jarige caissière bedreigde met een groot mes.

Van kleding ontdaan
Een man die een tijdje later over de Arcadeltstraat liep, leek grotendeels andere kleren aan te hebben, maar het heeft er alle schijn van dat hij wel degelijk de overvaller is. Vermoedelijk heeft de man zich gauw ontdaan van zijn hoody en trainingsbroek, maar onder meer de schoenen, het postuur en de looproute zijn identiek.