Levenloos lichaam aangetroffen bij bospad

Levenloos lichaam aangetroffen bij bospad

Geplaatst op 23 december 2022, om 16:56 uur

MEERSSEN – De politie in Meerssen heeft vrijdagochtend een levenloos lichaam aangetroffen op een bosweg in de buurt van de Dellenweg. Er is op dit moment nog geen duidelijkheid over de precieze omstandigheden van het overlijden en de identiteit van het slachtoffer. Er wordt onderzoek gedaan naar deze zaken.

Op dit moment is er geen aanwijzing dat het gaat om een misdrijf, maar dit kan nog niet worden uitgesloten. De politie benadrukt dat het niet gaat om de vermiste Nadia Weertman uit Heerlen.

Het is nog niet bekend wat de precieze omstandigheden zijn waaronder het lichaam is aangetroffen of hoe lang het daar al lag. De politie doet verder onderzoek naar deze zaak en zal waarschijnlijk later meer informatie vrijgeven over de vondst van het lichaam en de identiteit van het slachtoffer.