Geen schietpartij bij uitvaart rapper: ‘Deksel kist kletterde op de grond’

Geen schietpartij bij uitvaart rapper: ‘Deksel kist kletterde op de grond’

Geplaatst op 23 december 2022, om 20:30 uur

TILBURG – Tijdens de uitvaartdienst van rapper Boechi, donderdag in Tilburg, is niet geschoten en ook niet gevochten. De melding die daar donderdag over binnenkwam bij de politie, berust op een misverstand, bevestigen de vrouw van de rapper en haar beste vriendin aan Omroep Brabant.

Niandy Windster-Losiabaar, de weduwe van de rapper en haar beste vriendin Tara Janssens vinden het belangrijk om te laten weten dat het allemaal heel anders is gelopen. “Er was geen schietpartij en er is ook niet gevochten”, vertelt Tara Janssens. “De besloten dienst was heel emotioneel en daar gebeurde iets wat zorgde voor paniek. Waarschijnlijk heeft toen iemand de politie gebeld.”

“In de drukte heeft iemand het deksel van de kist omgestoten.”

LEES OOK:Nabestaanden rapper Boechi opnieuw op de vuist tijdens uitvaart 

Door: ANP