17-jarige jongen doodgeschoten bij schietpartij

17-jarige jongen doodgeschoten bij schietpartij

Geplaatst op 23 december 2022, om 23:12 uur

AMSTERDAM – Bij een schietpartij aan de Haardstee in Amsterdam Zuid-Oost is vrijdagavond een 17-jarige jongen om het leven gekomen.

Op Omstreeks 22:30 uur vond het schietincident plaats. Bij het incident is een 17-jarige jongen om het leven gekomen. De politie heeft meerdere verdachten aangehouden en doet ter plaatse een uitgebreid onderzoek.

Het is op dit moment nog onduidelijk wat de precieze omstandigheden van het incident zijn en wat de aanleiding ervoor was. De politie heeft een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Haardstee rond de tijd van het incident? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.

Foto’s: Michel van Bergen