Vrouw (19) overleden bij frontale aanrijding

Vrouw (19) overleden bij frontale aanrijding

Geplaatst op 21 december 2022, om 23:06 uur

APELDOORN – Woensdagavond heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Zutphensestraat N345 in Apeldoorn. Vijf mensen raakten daarbij gewond.

Omstreeks 22:25 uur werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en meerdere ambulances opgeroepen. Op de Zutphensestraat ter hoogte van de op en afrit A1 waren twee auto’s op elkaar gebotst.  Een traumateam is per auto naar het ongeval gekomen om medische assistentie te verlenen. De traumahelikopter kon vanwege het slechte weer niet opstijgen.

Een van de bestuurders is ernstig gewond geraakt en moest uit zijn voertuig geknipt worden door de brandweer. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en is er slecht aan toe. In totaal raakten er vijf mensen gewond.

Door het ongeval was er ook een flinke ravage ontstaan.  Een deel van de Zutphensestraat was urenlang afgesloten in verband met het ongeval. Het verkeer werd langs het ongeval heen geleid.

Foto: Persbureau Heitink