FOTO UPDATE Grote explosie blaast voor- en achtergevel uit woning, één gewonde

FOTO UPDATE Grote explosie blaast voor- en achtergevel uit woning, één gewonde

Geplaatst op 21 december 2022, om 22:25 uur

ROOSENDAAL – Woensdagavond was er een na een explosie brand uitgebroken aan de Genestetlaan in Roosendaal.

De melding kwam rond 21:45 uur binnen bij de meldkamer. Door de explosie en brand is zeker één persoon gewond geraakt. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Door de explosie zijn zowel de voor- als achtergevel verwoest.

De brandweer kon vrij snel melden dat de brand onder controle was. Het betreft volgens de woordvoerder een hoekhuis in een rij van geschakelde huizen. Het vuur is niet uitgebreid naar naastgelegen panden. Wel zijn de hulpdiensten nog uren bezig met nablussen en het stutten van de getroffen woning.

Foto: Venema Media