VIDEO: Man (56) zwaar mishandeld door groep tieners

VIDEO: Man (56) zwaar mishandeld door groep tieners

Geplaatst op 21 december 2022, om 14:25 uur

BOXTEL – Zonder enige aanleiding viel een groep jongeren een 56-jarige man aan in Boxtel Het begon met wat getreiter, maar eindigde met zeer ernstige mishandeling. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen.

De mishandeling vond plaats in de nacht van 23 op 24 augustus 2022. Tussen 01.00 en 02.00 uur liep het slachtoffer over de Rechterstraat toen hij werd lastiggevallen. Een van de daders pakte de man bij zijn benen en gooide hem op straat, waarna een groep jongens hem sloeg en schopte.

Alle betrokken verdachten worden nog gezocht. Er was die laatste week van augustus de jaarlijkse Boxtelse kermis; mogelijk waren de jonge daders daar eerder die avond geweest en herinnert iemand zich dat.
Kijkt u naar de beelden en neem alstublieft contact op met de politie als u een idee heeft wie (een of meer van) de verdachten kunnen zijn. Volgens omstanders is het goed mogelijk dat de betrokken jongens pas rond 15 jaar oud zijn.

Deel uw informatie
Het 56-jarige slachtoffer werd geschopt en geslagen en er werd zelfs een fiets naar hem gegooid. Help de politie de vermoedelijk nog heel jonge daders op te sporen. Uw tip doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34