Twee doden onder wie 14-jarig meisje bij schietpartij

Twee doden onder wie 14-jarig meisje bij schietpartij

Geplaatst op 21 december 2022, om 10:22 uur

BRUNSSUM – In een woning aan de Koolhofstraat in Brunssum vond dinsdagavond een schietincident plaats. Hier zijn twee personen te komen overlijden. Een van de dodelijke slachtoffers is de 14-jarige bewoonster van de woning. Een tweede dodelijk slachtoffer is in het ziekenhuis te komen overlijden aan zijn verwondingen. Hij is een 39-jarige man uit de gemeente Heerlen.

Dinsdagavond rond de klok van 22:00 uur ontving de meldkamer van de politie een melding over een schietincident aan de Koolhofstraat in Brunssum. In de betreffende woning troffen agenten vier slachtoffers aan, waarvan een dodelijk, twee zwaargewond en een gewond. De drie gewonde slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Verder onderzoek moet meer duidelijkheid brengen over wat er zich in deze woning heeft afgespeeld. De politie doet in de woning én omgeving forensisch en tactisch onderzoek. Ook een buurtonderzoek wordt uitgevoerd.

De relatie tussen de slachtoffers is een van de onderdelen van dit onderzoek. Daar kunnen we op dit moment nog niet op ingaan. Ook over de aard van hun verwondingen en hun identiteit kunnen we op dit moment geen verdere informatie geven.