Dode na ruzie bij opvangcentrum voor dak- en thuislozen

Dode na ruzie bij opvangcentrum voor dak- en thuislozen

Geplaatst op 21 december 2022, om 10:05 uur

TILBURG – Een 53-jarige man uit Tilburg werd donderdag 8 december gewond aangetroffen op de Reitse Hoevenstraat in Tilburg. Hij zou mogelijk slachtoffer geworden zijn van een mishandeling. Enkele dagen later overleed hij in het ziekenhuis. De politie startte een onderzoek en hield woensdagochtend een 28-jarige man uit Oss aan.

Het slachtoffer werd die donderdag rond 15.00 uur gewond aangetroffen op het buitenterrein van een opvanghuis voor dak- en thuislozen. De man, die daar verbleef, had letsel aan zijn hoofd en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hier werd duidelijk dat het letsel dusdanig ernstig was, dat de man mogelijk zou komen te overlijden. Hij overleed op zondag 11 december.

Aanhouding

Omdat er signalen waren dat er vooraf op straat een ruzie had plaatsgevonden, startte de politie een onderzoek. Hierbij werd duidelijk dat de ruzie had plaatsgevonden met een 28-jarige man uit Oss. De politie hield de verdachte woensdagochtend 21 december in zijn woning aan. Hij zit vast voor verder onderzoek.