Kilo’s illegaal vuurwerk gevonden in woning

Kilo’s illegaal vuurwerk gevonden in woning

Geplaatst op 21 december 2022, om 10:48 uur

BERGEN OP ZOOM – In een woning in de Koning Willem I straat is dinsdag een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk gevonden. Bewoner is aangehouden. Het vuurwerk wordt vernietigd.

In de woning lag 69 kilo vuurwerk waarvan ruim de helft illegaal zwaar vuurwerk waaronder Cobra’s en nitraten. De verdachte is aangehouden en heeft een verklaring afgelegd. Hierna mocht hij weer naar huis. Al het vuurwerk is in beslag genomen.

Meld vuurwerk

Levensgevaarlijk natuurlijk zo’n grote hoeveelheid zwaar vuurwerk midden in een woonwijk! Heeft u vermoeden dat er in uw buurt ergens vuurwerk opgeslagen ligt? Meld het! Dit kan via 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000.