Politie overspoeld met tips over vermiste Nadia Weertman

Politie overspoeld met tips over vermiste Nadia Weertman

Geplaatst op 20 december 2022, om 17:58 uur

HEERLEN – De politie in Limburg is overspoeld met informatie over de vermiste Nadia Weertman (28), die sinds vrijdag 16 december spoorloos is. Er is een team opgericht om de informatie te filteren en te bekijken wat nuttig kan zijn in de zoektocht.

Er zijn geen aanwijzingen dat er een strafbaar feit heeft plaatsgevonden, maar de politie houdt wel contact met de familie van de vermiste vrouw. De laatste plek waar ze werd gezien is Heerlen.

SAR is ook betrokken bij de zoektocht en probeert samen met de politie een lijn te vinden in de informatie. Nadia werd voor het laatst gezien met een groene parkajas en zwarte damestas, en is 1,65 meter lang met lang blond haar en zilveren ringetjes in haar oren.

Jonge vrouw vermist, familie maakt zich zorgen

Politie noemt vermissing Nadia een ”vreemd verhaal”

SAR
SAR is een non-profit organisatie die geregeld de politie bijstaat. De dienst was ook betrokken bij de zoektocht naar Sanne en Hebe.

De vrijwilligersorganisatie Search and Rescue Nederland (SAR) roept bewoners en bedrijven in die buurt op om hun camerabeelden te checken. Een woordvoerster van SAR tegenover De Telegraaf zegt: „We proberen net als de politie een lijn in de informatie te krijgen. Duidelijk is dat in Heerlen en Kerkrade feesten waren. Het kan zijn dat Nadia daar was. Voor de zekerheid willen we dat checken.”