Man steelt auto van bestuurder die voertuig laat draaien terwijl hij eten haalt

Man steelt auto van bestuurder die voertuig laat draaien terwijl hij eten haalt

Geplaatst op 20 december 2022, om 16:41 uur

ROTTERDAM – Een man in Rotterdam heeft er voor gezorgd dat een andere automobilist zijn auto zal blijven waarborgen voordat hij zijn auto verlaat.

De eigenaar van de auto had zijn voertuig op de Beijerlandselaan in Rotterdam geparkeerd en was uitgestapt om iets te eten te halen, maar had de auto al draaiend aanstaan. Toen hij terugkwam, was zijn auto verdwenen. De eigenaar waarschuwde onmiddellijk de politie.

Agenten zagen kort daarna de gestolen auto door het centrum rijden en konden de bestuurder aanhouden op de Nieuwe Binnenweg. De bestuurder bleek een 28-jarige man uit Rotterdam te zijn die was opgepakt voor diefstal en heling. Bovendien reed hij zonder rijbewijs en was hij onder invloed van alcohol. Dit incident zal de automobilist waarschijnlijk doen nadenken voordat hij zijn auto onbewaakt achterlaat.