Vrachtwagenchauffeur dood aangetroffen langs de snelweg

Vrachtwagenchauffeur dood aangetroffen langs de snelweg

Geplaatst op 20 december 2022, om 15:33 uur

SON EN BREUGEL – Dinsdagmiddag werd een vrachtwagenchauffeur dood aangetroffen in zijn voertuig op een parkeerplaats langs de snelweg A50 bij Son en Breugel.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de omstandigheden van het overlijden en heeft bevestigd dat de chauffeur aan een natuurlijke dood is overleden. Er is geen forensisch onderzoek nodig en er is geen sprake van een misdrijf.

Om de chauffeur op een verantwoorde manier uit de cabine van zijn vrachtwagen te krijgen, was de brandweer ingeschakeld. Zij hebben een bordes opgebouwd om dit op een veilige manier te doen en hebben ook assistentie geboden bij het tillen. De identiteit van het slachtoffer is niet bekend gemaakt.

Foto’s: Sander van Gils