Vrouw omgekomen bij ongeval op N35

Vrouw omgekomen bij ongeval op N35

Geplaatst op 18 december 2022, om 21:27 uur

NIJVERDAL – Bij een eenzijdig ernstig verkeersongeval op de N35 bij het Overijsselse Nijverdal is een vrouw om het leven gekomen, meldt de politie. Het is niet duidelijk of het ongeval kwam door de gladheid die zondagavond het land parten speelt.

De vrouw raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam op de middenberm tussen de twee rijstroken van de N35 terecht. Daar botste ze met haar auto op meerdere metalen paaltjes die daar stonden. De identiteit van de vrouw is ook nog niet bekendgemaakt.

In het hele land geldt zondagavond en -nacht code oranje vanwege gladheid door ijzel. De ijzel ontstaat door buien die vanaf het einde van de middag vanuit het zuidwesten Nederland binnentrekken en zich over het land verspreiden.

De weerswaarschuwingen gelden tot zondagnacht 02.00 uur. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op niet de weg op te gaan