Zoekactie naar auto onder het ijs langs snelweg

Zoekactie naar auto onder het ijs langs snelweg

Geplaatst op 16 december 2022, om 18:34 uur

ALMERE – De A6 tussen Almere en Lelystad is de weg vrijdagavond in beide richtingen volledig afgesloten. Hulpdiensten zoeken massaal naar een auto die betrokken was bij een eenzijdig ongeval, meldt Omroep Flevoland.

Een getuige van het ongeval heeft via 112 melding gedaan van het incident. Volgens de politie zou er een auto over de kop zijn geslagen en is vermist. De hulpdiensten zoeken in het water langs de A6 naar het voertuig. Volgens de woordvoerder zou die mogelijk onder het ijs terecht zijn gekomen.

De weg was volledig afgesloten voor verkeer. Hierdoor liep de vertraging op tot bijna een uur. De weg in noordelijke richting is rond 19:00 uur weer vrijgegeven.